Se siste nytt om korona-krisen øverst i saken.

Totalt var 21.647 personer rapportert testet for Koronavirus klokken 11.30 tirsdag 17. mars. I dag er 68 personer innlagt på sykehus med koronavirus.

Samtidig var det, til og med mandag 16. mars, registrert 1308 tilfeller. Noen av de som har blitt testet fram til tirsdag formiddag vil øke antall registrerte tilfeller. Likevel viser tallene at cirka 94 prosent av testene er negative - altså at man ikke finner spor etter koronasmitte.

Likevel mener myndighetene at det er store mørketall, og at flere er smittet.

Les egen sak: Smittetallene: - Vi kan ikke gi noe estimat nå

FHI har tidligere uttalt at de prøver å være strategiske når de bestemmer hvem som skal testes og hvem som ikke skal testes. Blant annet tester man ikke lenger personer som er hjemme i karantene. Derimot er helsepersonell prioritert.

Alltid oppdatert: Her er siste nytt om korona-krisen

Av de 1308 tilfellene, har 15 personer fått intensivbehandling på sykehus. I dag er 13 personer innlagt på intensivavdelinger. Så langt har tre personer død som følge av koronaviruset i Norge. Per i dag er 68 personer innlagt på sykehus med koronasmitte.

De aller fleste tilfellene har blitt varslet FHI etter mandag 9. mars. Gjennomsnittsalder for de smittede, er 46.1 år, fordelt på 39,8 prosent kvinner og 60,2 prosent menn. Den største enkeltgruppen er menn mellom 50 og 59 år, med nærmere 240 smittede. 12 barn under ti år er smittet.

Les også: Har du koronasymptomer, men får ikke test? Slik forholder du deg

Ennå har flest nordmenn blitt smittet i utlandet. 423 personer er smittet i Norge, mens 661 personer ble smittet i Italia og Østerrike. Totalt er 757 personer blitt smittet utenlands. For 128 smittede, er det ennå ikke avklart hvor de ble smittet.

Av de som er smittet i Norge har 275 vært nærkontakter av et kjent smittet tilfelle og 121 har ikke kjent smittevei, og 27 er under avklaring.

Les: Derfor blir ikke flere testet for koronavirus

Få koronanyhetene på sms! Nettavisen sender deg de tre viktigste sakene hver dag. Meld deg på ved å sende korona til 2005. Total pris 49 kroner. Utsendingene avsluttes automatisk fredag 27. mars.