*Nettavisen* Nyheter.

A-ha blant kjendiseliten

Paris Hilton og Carmen Electra benket seg ned på første rad under moteuken i New York. Her fikk de selskap av tre musikere fra Norge.

12.09.05 16:24

(SIDE2): Denne helgen har det blitt arrangert flere store motevisninger i New York, i forbindelse med Olympus Fashion Week i New York.

Her har flere av de fremste designerne vist frem sine nye kollesjoner. Massiv pressedekning og neste års trender får de fleste av kjendisene i Hollywood til å trekke i finstasen og reservere enn plass på første rad.

Her får de fri utsikt til de heteste klærne, og de sitter laglig til slik at fotografene kan ta bilder av dem.

I løpet av helgen har kjendiser som Gwen Stefani, Tyra Banks, Victoria Silvstedt og Paris Hilton dukket opp på første rad på ulike visninger.

Norske kjendiser er imidlertid et sjeldent innslag på de eksklusive plassene rett foran catwalken. Men søndag dukket tre kjente nordmenn opp på første rad da Strenesse viste frem sine vårkolleksjoner.

Her ble nemlig Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy fotografert. De tre så ut til å være i svært godt humør og smilte pent til fotografene. Magne og Paul hadde som kjendiser flest mørke solbriller for anledningen.

Gutta er i USA for å spille sine første promokonserter i forkant av deres neste album «Analogue».

Et utvalg av kjendisene som viste seg frem på moteuka i New York sammen med a-ha ser du i bildegalleriet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.