RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

A-pressen viser fortsatt fremgang

Sist oppdatert:
A-pressen fikk et resultat før skatt i 2003 på 115 millioner kroner
Dette er en framgang på 20 millioner kroner fra året før, og er det beste resultatet konsernet noen gang har hatt.

- Resultatet er det beste i A-pressens historie og et viktig steg for å nå våre økonomiske og markedsmessige mål. Resultatet kommer tross svak markedsutvikling og en underliggende sterk kostnadsvekst. Mange aviser har rekordresultater og flere har også gode opplagstall å vise til, deriblant 7-dagers avisene Romerikes Blad og Bergensavisen, den siste årets opplagsvinner i Norge. Og for første gang bidrar Russlandsvirksomheten samlet positivt til A-pressens resultat. Jeg venter at driften i 2004 skal gi fortsatt framgang for A-pressen, skriver konsernsjef Alf Hildrum i A-pressen i en melding.

A-pressens driftsresultat ble på 95 millioner kroner, etter at engangskostnader knyttet til omstilling er belastet med 21 millioner kroner. Dette er en framgang på 20 millioner kroner for den operasjonelle virksomheten

Antall årsverk er redusert med 2,4 prosent.

Lokalavisene hadde et netto driftsresultat på 136 millioner kroner, en framgang på 33 mmillioner fra i fjor.

Trykkvirksomheten i Norge hadde et netto driftsresultat på 38 millioner kroner, mot 47 millioner kroner i fjor.

Lokal-tv hadde samlet sett et svakt år og fikk et driftsunderskudd på sju millioner kroner, som er fire millioner svakere enn fjoråret.

A-pressens virksomhet i Russland gir samlet et positivt resultatbidrag på fire millioner kroner, en framgang på 12 millioner kroner fra i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere