*Nettavisen* Nyheter.

AaFK's nye trenerteam

Aalesunds nye trenerteam på senior- og juniorlag er nå klart. Fra før er det kjent at Søren Åkeby og Geir Hansen utgjør trenerduoen på A-laget.

10.12.07 10:06

De får med seg Frank Mathiesen i jobben som keeperutvikler. Inge Liavåg blir fysisk trener og fysioterapeut, mens Bjørn Erik Melland også kommer inn som fysioterapeut.

På juniorlaget blir Kenneth Moldskred trener, mens Dagmund Evebø blir toppspillerutvikler.

Hovedtrener A-lag:

Hovedtrener er Søren Åkeby (55) som har en lang fartstid som trener. Han har bl.a trent nordiske topplag som Djurgården, Malmø FF og AGF Århus.

Assistenttrener:

Geir Hansen (36) har tidligere vært både assistent- og hovedtrener for AaFK's A-lag, samt juniortrener og toppspillerutvikler. Har de tre siste årene også vært med i trenerteamet rundt Norge G18.

Keepertrener:

Frank Mathiesen (38) kommer tilbake i fulltids stilling som keeperutvikler/treneri løpet av januar. Frank har spilt over 450 kamper for klubben.

Fysisk trener:

Inge Liavåg har i mange år vært A-lagets fysioterapeut. I tillegg til dette blir han også fysisk trener.

Fysioterapeut:

Bjørn Erik Melland (33) spilte seks sesonger for AaFK, den siste i 2006. Han går inn i fulltids stilling som A-lagets fysioterapeut.

Toppspillerutvikler:

Dagmund Evebø (47) kommer inn i stillingen som toppspillerutvikler. Dagmund har tidligere spilt i Volda, Ørsta og Hødd og kommer nå fra trenerjobb i Stryn, der han har vært i tre år.

Juniortrener:

Kenneth Moldskred (34) vil få treneransvarett for juniorlaget. Han har spillererfaring fra Hareid, som han også har trent. Han kommer nå fra trenerjobb for Herds A-lag. Kenneth har også vært kretsslagstrener.

Guttelagstrener:

Sindre Knudsen skal trene guttelaget. Med seg får han Bjørn Andersen, som også skal fungere som talentutvikler i Yngres Avdeling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.