RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aalbu til VIF

Sist oppdatert:
Jan-Erik Aalbu er ansatt som ny sportsdirektør i Vålerenga. Han kommer fra jobben som sportssjef i Norges Golfforbund.

Aalbu har tidligere vært sportsdirektør i Stabæk, sportssjef for kombinert – og hopplandslaget og sportsdirektør på Norges Toppidrettsgymnas.

Som utøver har han spilt for Vålerenga og var med på å vinne NM-sølv og seriebronse i 1985. Han ga seg som fotballspiller i 1986. Han har også vært på juniorlandslaget i hopp som aktiv.

-Spennende

- Jeg gleder meg til å ta fatt på denne jobben. Vålerenga er en spennende klubb med et utrolig potensiale og en lidenskaplig supporterklubb i ryggen, sier Aalbu til vif.no.

Han ser fram til å bli en del av et team som skal utvikle og løfte elitesatsingen i klubben til nye gode prestasjoner i årene som kommer. Aalbu regner med å kunne tiltre stillingen så tidlig som mulig på nyåret.

Kartlegge spillerkjøp

En av de første oppgavene han vil ta fatt på er kompletteringen av neste sesongs elitestall.

- Sammen med trenerne vil jeg kartlegge nå-situasjonen og legge fram en innstilling til styret når det gjelder behovene for spillerkjøp. Sammen skal vi finne fornuftige løsninger på de finansielle utfordringene dette vil gi, sier Aalbu.

- Vi er meget glade for at vi nå har sluttforhandlet en kontrakt med Jan-Erik Aalbu. Han har den kompetansen vi søkte etter i denne stillingen. Hans brede erfaringsgrunnlag etter mange års arbeid med norsk toppidrett skal bli spennende å trekke inn i Vålerenga Fotball, sier leder av samarbeidsorganet Espen Musæus til klubbens nettside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere