RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aamot-statuetten til Turid Øversveen og Karin Julsrud

Oslo (NTB): Turid Øversveen og Karin Julsrud mottok mandag kveld Aamot-statuetten for sin gründervirksomhet i kombinasjon med produsent- og regissørroller i norsk film.

Prisene ble delt ut under Film & Kinos landsmøte i Oslo. I begrunnelsen for tildelingen heter det at gode produsenter alltid har et klart mål for øye, og at de ser kvaliteten og de unike egenskapene i de regissørene de samarbeider med. Og at gode produsenter er kreative som ledere og samarbeidspartnere.

- De har vært med å bygge opp et selskap som hadde en klar ambisjon om å utvikle et langvarig fellesskap mellom produsenter og regissører, og derfor er også to regissører partnere i selskapet. De er del av et spillefilmkompani som etter nesten 15 år har laget en imponerende liste av norske kvalitetsfilmer, som både har gledet og uroet et stort norsk publikum på kino, skriver Aamot-komiteen om årets prisvinnere.

Aamot-statuetten er Film & Kinos ærespris. Den deles ut til personer som har gjort en fremragende innsats i eller for norsk film eller filmproduksjon. Statuetten er laget av skulptør Arne N. Vigeland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere