RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Abdul renvasket for sex-anklager

Sist oppdatert:
Popstjernen og dommer i «American Idol», Paula Abdul, er renvasket for anklagene om at hun skal ha misbrukt en av guttene i konkurransen seksuelt.

(SIDE2): Paula Abdul (43) har fortsatt jobb som dommer for den amerikanske versjonen av Idol. Jobben stod i fare etter anklagene om at Abdul skulle ha hatt et forhold til Idol-finalisten Corey Clark (25).

Fox og Idol produsenter kunne fredag offentliggjøre at det etter en tre måneder lang etterforskningen ikke var tilstrekkelig bevis for at anklagene fra Clark kunne støttes, skriver USA Today.

Presset til romanse

«American Idol»-deltaker Corey Clark hevdet han følte seg presset til en romanse med dommer Paula Abdul.

- Jeg er takknemlig for at dette er over, og jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til jobben jeg er så glad i, sa Abdul i en uttalelse hvor hun også takket fansen verden over for deres kjærlighet og støtte.

Skrev bok og sang

Clark offentliggjorde sine beskyldninger første gang i et TV-program på kanalen ABC før han skrev en bok hvor han fortsatte beskyldningene og deretter endte han opp med å lage en sang om det hele.

- Abdul forførte Idol-deltaker

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere