RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ABG Sundal Collier mener PGS er unik

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier er ute med en PGS-analyse. Meglerhuset mener at PGS-aksjen er en unik mulighet for investorene
Meglerhuset ABG Sundal Collier er ute med en ny analyse på oljeserviceselskapet PGS.

I analysen gjør meglerhuset en større oppjustering av estimatene for 2004 på grunn av bedring i utviklingen i den flytende produksjonsenheten.

Estimert driftsresultat for 2004 økes fra 145 til 203 millioner dollar.

I tillegg til dette har oljeservice-aksjen styrket seg betydlig siden ABG Sundal Collier sist var ute med en analyse 5. november i fjor. Meglerhuset venter også at oljeselskapene vil øke produksjons- og leteaktivitetene sin, og viser til at oljeselskapet Royal Dutch Shell tidligere var ute å skrev ned sine olje- og gassreserver.

ABG Sundal Collier skriver i analysen at PGS verdsettes på snittnivåene til sammenlignbare norske aksjer. Likevel venter meglerhuset et videre løft for PGS.

ABG Sundal Collier ser på PGS-aksjen som en unik mulighet for investorene, og mener oppsiden er på 90 prosent. Oppsiden er drevet av triggere relatert til en syklisk opptur i oljeservice og en mulig konsolidering i seismikk.

Kursmålet til ABG Sundal Collier holdes på 370 kroner pr. aksje, og anbefalingen er kjøp.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp.
Kursmål: 370 kroner.
Meglerhus: ABG Sundal Collier.
Dato: 21. januar 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere