RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ABN Amro dumpet Opticom-posten

Sist oppdatert:
ABN Amro med forvalter Albert Collett i spissen gikk i går lei Optcom-caset og solgt unna sin store post. Mye tyder på at "opprørerne" ledet av herrene Øystein Stray Spetalen og Petter Stordalen har fått hånd om aksjene
Det bekrefter ABN Amro i en epost til Finansavisen, hvor Collett ikke kommenterer hvorfor fondsforvaltningsselskapet valgte å selge.

ABN Amro har ikke vørt villige til å støtte grupperingen Orkla, Petter Stordalen og Øystein Stray Spetalen fullt ut, men har derimot ønsket et nytt men bredt sammensatt styre, hvor også de omstridte engelskmennene Robert Keith og Thomas J. Fussel får en plass.

Med ABN Amros nedsalg vil kampen om styreplassene tilspisse seg ytterligere, avhengig av hvem som har klart å plukke opp aksjene, ifølge Finansavisens opplysninger så ble aksjene solgt utenfor børs etter en avtale. Hvem som er kjøper og til hvilke kurser posten er solgt er uvisst, men etter det avisen har grunn til å tro er det opprørerne som har fått hånd om aksjene.

ABN Amro kontrollerte nærmere 5 prosent av aksjene i Opticom. De skal også ha solgt seg ned i Fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere