*Nettavisen* Nyheter.

Absolutt andre verdenskrig

Skytespillet «Medal of Honor: Vanguard» er en begredelig samleplate.

12.04.07 10:08

(Spillmagasinet): Kjære spillutviklere, kan dere vennligst slutte å lage skytespill fra andre verdenskrig? Vi har sett det et krigsherjet Europa har å by på nå, og antakeligvis skutt flere nazister enn det noensinne har eksistert.

«Medal of Honor: Vanguard» er det nyeste spillet i den kjente serien og føyer seg pent inn i rekken av fullstendig uinteressante skytespill fra denne andre verdenskrigen.

De fire slagene du får delta i har enten vært med i andre spill eller ligner veldig, og nazistene er fullstendig hjernedøde. Ofte må du skyte på fiendene før de legger merke til deg, selv om du står rett foran dem.

Spillet byr på mange brett, men dessverre er de aller fleste generiske, kjedelige, og så lineære at du alltid vet hvor du skal. Jeg satt nesten hele tiden med følelsen av at spillet ledet meg rett fra den ene kjedelige skuddvekslingen til den andre.

I tillegg er verken grafikken eller lyden spesielt imponerende, og kontrollen har visse problemer. Du lærer deg nesten å leve med den, men de dårlige PS2-stikkene gjør så altfor mange skudd går alle andre steder enn ditt de skal.

Det som redder «Medal of Honor: Vanguard» fra bunnkarakteren, er at flerspillerdelen og enkelte brett er litt (legg merke til litt) morsomme.

Hvis du ikke på død og liv må ha et nytt skytespill nå, bør du holde deg i dekning.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.