NEW YORK (Nettavisen): En video som viser flere flypassasjerer i slåsskamp på Miami International Airport går nå verden rundt. Se den absurde videoen her:

- Kranglet om tilgjengelige flyseter

Videoen viser flere passasjerer ved Gate D14 som ryker i tottene på hverandre i det som skal ha vært en krangel om tilgjengelige flyseter, skriver Local10.com.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

På videoen kan man se to forskjellige grupperinger med mennesker som slår og sparker hverandre.

Et vitne på stedet forteller til Local10 at krangelen startet med bakgrunn i hvor mange plasser som var tilgjengelig om bord på et fly. Totalt skal syv personer ha vært involvert i slåsskampene, melder nettstedet.

Til slutt kom sikkerhetspersonell til stedet, og slåssingen opphørte. Politiet på flyplassen kom også, og ble ved gaten i rundt en time for å roe ned stemningen.

Politiet i Miami-Dade opplyser til avisen at ingen av de aktuelle personene ønsket å anmelde forholdet, men de arresterte likevel en 20 år gammel mann på stedet.

Alle detaljene rundt hva som utløste slåsskampen, er foreløpig ikke kjent, skriver Local10.

Luftfarten tar seg opp

Luftfarten er for alvorlig på vei tilbake i USA, og siden mars har passasjertallene jevnt over ligget på mellom 55 og 65 prosent av hva den var i 2019 skriver SimpleFlying.com.

I mars i år hadde man over 20 dager der mer enn en million amerikanere var ute og fløy, mens man i forbindelse med påsken opplevde at rundt 1,5 millioner mennesker satte seg på et fly hver dag.

Tilsvarende tall for samme periode i 2019 var på to millioner daglige flypassasjerer.