RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Acta på riktig vei

Sist oppdatert:
Finanskonsernet Acta ser ut til å virkelig ha snudd skuta, og logger et overskudd i tredje kvartal. Selskapet er likevel avmålt i forhold til utsiktene
Acta fikk et resultat før skatt på 14,1 millioner kroner, mot minus 39,1 millioner kroner i samme periode i fjor. Dette er det første overskuddet i Acta siden børsnoteringen i 2001.

Omsetningen er også på rett vei, og endte på 78,1 millioner kroner i tredje kvartal, opp fra kun 39,6 millioner i samme periode i fjor. Det er også en økning på 10 millioner i forhold til andre kvartal, til tross for at tredje kvartal er preget av ferieavvikling.

- Tredje kvartal har vært meget tilfredsstillende for Acta, sier adm. direktør Alfred Ydstebø.

Styret skriver at de registrerer at Acta så langt i fjerde kvartal fremdeles har hatt god respons på sitt konsept og sine produkter.

- Det er imidlertid ingen tydelige tegn på at markedets generelle holdning til spareprodukter har snudd til det bedre. Faste kostnader vil øke noe fra tredje kvartal, grunnet lave lønnskostnader i juli og økning i antall rådgivere gjennom andre halvår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere