RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Acta varsler underskudd(Ny)

Sist oppdatert:
Finanshuset Acta melder i dag at de forventer driftsinntekter på 64 millioner kroner i fjerde kvartal, mens det estimeres driftskostnader før avskrivninger på 70 millioner kroner
Det går frem av guiding sendt ut tirsdag morgen. Bakgrunnen for guidingen er at selskapet er i sluttfasen på et videresalg av konvertible obligasjoner og en rettet emisjon av aksjer og gjeld. I den forbindelse planlegger flere primærinnsidere i selskapet å tegne seg. Det er derfor et behov å få lik informasjon både internt og eksternt.

Ifølge oppdateringen så vil Acta gå med underskudd før skatt i fjerde kvartal, etter driftsinntekter på 64 millioner kroner, og driftskostnader før avskrivninger på 70 millioner kroner.

Det opplyses fra selskapet at tallene bygger på estimater for desember, og det legges til grunn et avvik i begge estimater på pluss minus 3 millioner kroner.

- Det understrekes at resultatet før skatt for 4. kvartal blir negativt, blant annet grunnet tidligere annonserte effekter fra salg av datterselskaper og nedskrivninger av
driftsmidler relatert til internettbaserte tjenester, samt ordinære avskrivninger, skriver Acta i en melding.

Tegningsperioden for emisjonene og videresalget er 19. desember 2002 - 10. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere