RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Actionfylt middelmådighet

Sist oppdatert:
«Ghost in the Shell: Stand Alone Complex» er et skikkelig midt på treet-spill som passer perfekt for fansen.

«Ghost in the Shell: Stand Alone Complex» tar utgangspunkt i den japanske animasjonsfilmen med same navn. Vi får servert et tredjepersons actionspill med en snasen dame i hovedrollen og en haug fiender å ta rotta på.

Som forventet er historien tamme saker. Du er medlem av en hemmelig organisasjon som bekjemper dataterrorisme. Og det er det. De to spillbare figurene har kun et mål for øye: Sørge for at fienden ikke kommer seg helskinnet hjem.

For å gjøre dette løper du rundt og slåss med enten skytevåpen eller knyttnevene. Motoki Kunsagi, dama, sine oppdrag byr også på atletiske utfordringer. Du må ofte utføre elegante og korrekt timete hopp for å komme deg gjennom nivåene. Spillets andre figur, machosoldaten Batou, gjør det han kan best. Skyting, skyting og mer skyting

Miljøene er ikke så mange, og det å komme seg gjennom spillet tar bare mellom fem og seks timer. De fleste områdene er store, men « Stand Alone Complex» er så lineært at det aldri er tvil om hvor du skal. At det er likt sjangerens andre spill, gjør så du hele tiden vet hva du skal gjøre og øker ikke akkurat holdbarheten.

Spiller du gjennom dette en gang, er det heller tvilsomt om du vender tilbake. En flerspillermodus er implementert for å bøte på den korte holdbarheten. Her får du skyte enda litt mer, og er et artig tillegg. Men den er ikke god nok grunn til å kjøpe spillet

«Ghost in the Shell: Stand Alone Complex» er et tredjepersons actionspill bestående av ting vi har sett før. Det gjør ingenting verken nevneverdig bra eller dårlig og havner midt på treet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere