RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Actionstart på Ekstremsportveko

Foto: Kjell Håkon K. Larsen
Leken med elementene er i gang. Den 10. utgaven av Ekstremsportveko startet i helgen. Se bildene her!

(SIDE2:) Ekstremsportveko på Voss ble søndag ettermiddag offisielt åpnet med salutt, foran massevis av vossinger og andre som ville få med seg åpningsshowet.

Se bildene fra åpningen nederst.

I en pressemelding sier arrangørene av Ekstremsportveko at de venter usedvanlig mange utøvere i år.

- Vi har hatt stor pågang fra gode utøvere i år. Dette viser at vår merkevarebygging gjennom flere år har ført til at Ekstremsportveko har blitt en internasjonal festival. I år er det også høyere kvalitet på alle konkurransene enn vi har sett før. Nå får vi vist alt Voss har å by på, sier Kaia Finne, daglig leder for Ekstremsportveko.

Søndag ble den første konkurransen avviklet, i multisport. Utøverne syklet og løp en knallhard løype opp mot Lønahorgi, men nådde ikke toppen på grunn av tåke.

En av godbitene på programmet er frikjøringskonkurranse for ski- og snowboardutøvere på Vikafjellet. En begivenhet for skibygden Voss, som venter store navn.

- Vi har Norges beste utøvere på startlisten med veteranen Fred Syvertsen i spissen. I tillegg kommer selveste JT Holmes fra USA. Det kommer til å bli kanonbra. Utøverne skal kjøre en trasé som er på 400 høydemeter. Det har vært mildt i det siste, men vi har fortsatt gode forhold, forteller grenansvarlig Kjetil Isaksen.

Ekstremsportveko holder det gående frem til søndag 1. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere