RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Active ISP skifter navn og øker takten

Sist oppdatert:
Det tidligere tett fulgte unoterteselskapet Active ISP øker takten. Samtidig skifter selskapet navn
Active ISP huskes først og fremst for å ha gjennomført den største emisjonen av et selskap på unotertlisten. Emisjonen var på 0,5 milliarder kroner. Etter emisjonen gikk det dårlig for selskapet, som satser på drifting og salg av domenenavn.

Ifølge Aftenposten skrifter Active ISP navn til Active 24. Samtidig økes veksttakten. Spesielt har Active 24 tro på Øst-Europa, hvor man allerede er i gang i Tsjekkia. Nå står Polen og Ungarn for tur - i første omgang.

Selskapet ser også for seg at en børsnotering kan bli aktuellt.

- Vi vurderer å gå på børs, men ingenting er bestemt ennå. Det haster da heller ikke. Vi har 70- 80 millioner kroner i kontanter og har nok penger til å gjøre de oppkjøpene vi ønsker, sier selskapets nye sjef Anders Eriksson.

Gründer Rolf Larsen har fortsatt en liten aksjepost og sitter i styret til Active 24. Convexa ved Børge Gretland og dotcom-investoren Alexander Vik er også blant aksjonærene.

Toppsjef Anders Eriksson lover flere oppkjøp i Europa og minimum 10 prosents organisk vekst i året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere