Gå til sidens hovedinnhold

Activision Blizzard ble lurt av Spillmagasinet

Spillgiganten gikk rett på Spillmagasinets aprilspøk og tok igjen med falsk pressemelding.

(Spill): 1. april publiserte Spillmagasinet informasjon om at regjeringen ville begrense norske spilleres tilgang til «World of Warcraft».

Selv om spøken ble avslørt etter bare noen få minutter i kommentarfeltet til artikkelen, gikk Ståle Braathen i Activision Blizzard i Norge rett på.

- Skal si jeg satte kaffen i vrangstrupen i dag tidlig og satte himmel og jord i bevegelse før noen minnet meg om datoen i dag, skriver Braathen i en e-post til Spillmagasinet.

«Eksklusiv» pressemelding

Ikke lenger etter får vi tilsendt en pressemelding eksklusivt fra spillselskapet med tilsynelatende store nyheter for tilhengerne av «Guitar Hero». Et splitter nytt spill i serien er beregnet spesielt for det nordiske markedet.

Gode nyheter. Kanskje for godt til å være sant? Og da det videre i den utseendemessig helt korrekte pressemeldingen ble opplyst at spillet het «Guitar Hero: Dance Band» med låter som «Leende guldbruna ögon», «Kanske kanske kanske», «Eloise» og «Tio tusen röda rosor» på repertoaret, forstod vi at her var det noen som var ute etter hevn.

- Herlig spøk

- Dette var en herlig spøk og jeg skammer meg litt for å ha svelget agnet, kroken og hele snøret! Synd at ikke Nettavisen var like lettlurte, sier Braathen.

Lykke til neste år, Activision Blizzard!

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Kommentarer til denne saken