*Nettavisen* Nyheter.

adidas støtter damene

Vålerengas utstyrsleverandør, adidas, har inngått en avtale med Toppfotball Damer, etter opprykket til Toppserien.


Dette innebærer en vesentlig utvidelse av tilgang til drakter, klær, sko, fotballer og øvrig utstyr til damelaget, i tillegg til gode priser som ligger i avtalen fra før.

- adidas er topp kvalitet hele veien og et populært merke. Avtalen innebærer at et viktig element, godt utstyr for Toppfotball Damer, er på plass. Dette er helt vesentlig for å prestere. Samtidig er klær og utstyr en stor utgiftspost i mange klubber, både for spillere og for klubben som sådan. I et samarbeid mellom Vålerengas markedsavdeling for herrer elite og adidas er nå damene svært godt ivaretatt. Dette medfører at vi også kan gjenbruke klær og utstyr på en fornuftig måte. Dette vil også komme jentesiden i klubben til gode, sier sportssjef for Vålerenga Toppfotball Damer, Runar Kvernen.

- Som samarbeidspartner med Vålerenga er det viktig for oss også å støtte opp om damefotballen. Denne avtalen bidrar til at damene kan ha fullt fokus på prestasjoner på banen. De slipper å bekymre seg for utstyr og kan være trygge på at de alltid har bra utstyr på trening og i kamper. Vi ser frem til et fortsatt positivt samarbeid med Vålerenga, både på herre- og damesiden, sier Niklas Brajic i adidas.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.