RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer Branns nye helt

Sist oppdatert:
I likhet med Erik Huseklepp fikk Macallister en knallstart på Brann-karrieren. To mål og heltestatus etter Stadion-kamp mot Molde ble etterfulgt med en lang, tung stund og lite fotballspill.

I går gledet australieren seg først og fremst over egen innsats og igjen fått smaken av nettsus.

- Det var godt å få spille fra start igjen. Jeg var virkelig innstilt på å vise meg frem og gjøre en god kamp. Jeg fikk vite for to uker siden at jeg skulle få spille og ladet godt opp både fysisk og psykisk for anledningen. Det var skikkelig deilig å score mål i seriekamp igjen, poengterer Macallister.

Australieren hadde som kjent en kanon Stadion-debut i sin første Brann-sesong. Med familien på ringside på Stadion, besøkende fra Australia, klinte han til med to mål og senket Molde. Det ga ham umiddelbart heltestatus i byen. I dagene som fulgte fikk ham massiv oppmerksomhet av bergenspressen, som var av både sportslig og utenomsportslig karakter.

- Det er viktig at Erik (Huseklepp) kommer ned på jorden igjen. Han kjenner byen og omgivelsene. Han bør bruke den kunnskapen til å slå til ro med at han har hatt en kjempekamp. Jeg hadde ikke den samme kunnskapen da jeg først kom her og fallhøyden ble stor og veien tilbake tung, da det buttet imot.

I forhold til oppmerksomhet fra media gir Macallister følgende råd.

- Jeg håper Erik klarer å skille mellom når han skal stille opp for pressen og når han må prioritere seg selv. En av de største feilene jeg gjorde som ny var å involvere privatlivet mitt i jobben min.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere