RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot Angelinas slankebelte

Foto: EVERETT KENNEDY BROWN (EPA)
Sist oppdatert:
Angelina Jolies korsettbånd, som skal gi en flat mage etter fødselen, frarådes nå av britiske jordmødre.

(SIDE2): Hollywood-stjernen Angelina Jolie skal ha brukt et magebånd kort tid etter fødselen, for å få den slanke magen raskere tilbake. Nå advarer britiske jordmødre andre kvinner om å bruke den samme metoden. Det skriver The Telegraph .

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Ikke trygt
Trodde du at Angelina Jolie, Gwen Stefani og Minnie Drivers flate mage kort tid etter fødselen kun har en naturlig forklaring, da må du tro om igjen. Jolie og en rekke andre kjendiser har nemlig benyttet seg av magebåndet «The Cinch».

Britiske jordmødre reagerer nå sterkt mot bruken av dette korsettbåndet, og går derfor ut og advarer andre kvinner mot å bruke det samme slankebåndet.

- Det er ikke trygt å bruke det rett etter fødselen. Jeg vil ikke anbefale det fra et medisinsk ståsted. Jordmødre må undersøke at en nybakt mors livmor trekker seg sammen etter fødselen. Når man bruker et slikt magebånd kan det skjule det faktum at livmoren ikke trekker seg sammen, og skjule indre blødninger, sier en talsperson for organisasjonen britiske jordmødre i en uttalelse til avisen.

Varehuset Harrods melder om en enorm økning i antall solgte «The Cinch», og produsenten mener på sin side at ingen kvinner har klaget på båndet så langt. Bare i fjor skal salget ha økt med over 50 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere