RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot gamleklubben

Sist oppdatert:
Vålerenga-keeper Lars Hirschfeld langer ut mot Cluj.

Se intervju med Hirschfeld her

Lars Hirschfeld kom til Vålerenga foran 2010-sesongen og har blitt en veldig viktig brikke i Martin Andresens mannskap. Men fotballhverdagen har ikke vært like enkel.
Etter oppholdet i Rosenborg gikk turen til den rumenske klubben Cluj, og det ble alt annet enn en dans på roser for Hirschfeld.

- De behandler deg bra i en periode så finner man raskt ut hvordan ting fungerer. Det er mye politikk og mye du ikke ser her i Norge. Kamp om plassen på laget er ikke bestemt utfra hvordan man presterer i kamp eller på trening, sier han i et lengre intervju med VIF TV.

Det er ganske mye som Hirschfeld reagerte på under oppholdet i Romania, både i forhold til Cluj og den rumenske ligaen. Han ønsker ikke å kalle det korrupsjon, men mener det er mye man kan stille spørsmål ved.

Ønsker å advare andre

Clju skylder også Hirschfeld en god sum penger etter oppholdet.

- Jeg holdt dette for meg selv fordi jeg ønsket å gjøre opp på en respektfull måte. Men jeg forstår at du ikke kan behandle folk som ikke respekterer noen med respekt, sier han.

- Det er regler for å beskytte både klubben og spilleren, men de driver ting der nede som om de har full immunitet. At man ikke får betalt der nede er standarden, men du får betalt om du er på laget eller om presidenten i klubben liker deg.

Hirschfeld sier han ønsker å gå offentlig med dette da han ønsker å advare andre spillere mot å reise til Cluj om tilbudet dukker opp. Nå tar han saken til FIFA.

- Jeg håper det blir FIFA som skal behandle saken min, for jeg har dessverre ingen tro på at systemet i Romania vil behandle saken på en rettferdig måte, sier han.

Se intervju med Hirschfeld her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere