RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot sex-krem

Foto: ILLUSTRASJON
Sist oppdatert:
Sex-kremer skal hjelpe deg til bedre sex og kraftigere orgasmer. Men i Danmark advarer forbrukerrådet mot produktene.

Det danske firmaet "Den Sunde Linie" markedsfører i disse dager en ny smørekrem som skal bedre sexlivet til både kvinner og menn.

Kremen skal smøres på kjønnsorganene for å oppnå større nytelse og sterkere orgasmer, heter det i reklamen for produktene "X-ite" og " N-joy".

Advarer

Men selv om du sliter med et slapt sexliv, advarer det danske forbrukerrådet mot å bruke noen av de rådyre kremene. De kan nemlig skade kjønnsorganene, skriver Ekstrabladet.

- Det er noen tvilsomme produkter. Det er ikke akseptabelt at de i markedsføringen legger opp til at stoffet er meget effektivt, når dette ikke er dokumentert, sier helsepolitisk medarbeider i Forbrugerrådet, Margrethe Nielsen.

- Det er bekymringsfullt at man påfører seg selv så mange kjemikalier så tett på slimhinnene, sier hun og peker på at produktene i tillegg inneholder tykningsmidler som binder tungmetaller og konserveringsmidler som EU har klassifisert som helsefarlige.

Ømfintlig pris

Og med en literpris på 20.000 kroner er det bare å styre unna tuber med " X-ite" og "N-joy".

- Prisen er horribelt høj i betragtning af, at man sandsynligvis kan få samme virkning gratis med håndkraft, konstaterer Nielsen.

Eller som Ekstrabladet formulerer det: "Tag din elskede med storm eller bliv taget i røven af produkter, der lover bedre sexliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere