RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KJØRTE UT: Kranbilen mistet veigrepet på den glatte veien og trillet ned denne skråningen langs Rørkollveien i Stokke torsdag morgen.
KJØRTE UT: Kranbilen mistet veigrepet på den glatte veien og trillet ned denne skråningen langs Rørkollveien i Stokke torsdag morgen. Foto: Jan Erik Hvidsten

Advarer mot svært glatte veier

Sist oppdatert:
I flere fylker melder poltiet om underkjølt regn.

I flere fylker på Østlandet er det svært glatte veier torsdag formiddag. Politiet i Østfold og Vestfold melder om underkjølt regn på veiene.I Stokke i Vestfold har en lastebil havnet i grøftas på grunn av glatta.

– Sjåføren satt i bilen da den gikk rundt og ned en skråning, opplyser operasjonsleder Kjetil Indahl i Vestfold politidistrikt til tb.no.

Føreren skal være oppegående men forslått, melder politiet.

Ulykken har skjedd ved gartneriet i Rørkollveien 71 i Stokke. Den mannlige sjåføren blir nå undersøkt av helsepersonell på stedet.

- Særlig på sideveiene er det glatt. På hovedveiene er det saltet, så der har vi ikke fått noen meldinger om glatt føre, sier Indahl til tb.no.

Er det glatt der du er? Send oss tips og bilder på vaktsjef@nettavisen.no


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere