RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer om glatte veier på Østlandet


Flere steder på Østlandet er det meldt om underkjølt regn.
Flere steder på Østlandet er det meldt om underkjølt regn. Foto: Illustrasjonsfoto: Trond Lepperød (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Politiet oppfordrer bilistene til å ta det rolig i morgentimene.

Flere bilister har havnet av veien i morgentimene i Røyken og Lier.

Like etter klokken 06 torsdag morgen fikk politiet flere meldinger om av et bil hadde kjørt av veien ved riksvei 23 ved Follestad i Røyken, skriver Drammens Tidende.

Ved Kjellstad i Lier kolliderte to biler og på Tranby var det to andre biler som kolliderte like etter klokka 07. Det skal være underkjølt regn i dette distriktet.

– Det er svært glatt på veiene torsdag morgen, så vi vil oppfordre folk til å kjøre forsiktig, sier operasjonsleder Øystein Kvernes ved Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

Rett før klokka 07 ble det også meldt om et trafikkuhell på E18 ved Tassebekk i Vestfold. En bil fikk sleng og havnet i autovernet, skriver Tønsbergs Blad.

Rett etter klokka 08 melder politiet på Romerike om et trafikkulhell med fire biler involvert på RV259 ved Knatten retning Oslo. Det skal være trafikale utfordringer på stedet.

Ifølge NRK Trafikk skal det være veldig glatt på FV33 i Oppland mellom Gjøvik og Dokka på grunn av vann på isen i veibanen.

Så langt er det ikke meldt om personskader på grunn av ulykkene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere