*Nettavisen* Nyheter.

Advarsel. Kun for menn

Som en hyllest til skikkelige mannfolk som klør seg mellom beina, slenger beina på bordet og vet akkurat hvor kjøleskapet skal stå feirer Spray Mannedagen 2004. Her er bøkene, filmene, Norges største mannfolk, klærne og dataspillene for mannfolk.

17.06.04 08:39

Kvinnene har sin egen dag der de går i tog og diskuterer likestilling. Mennene har også sin egen dag, men de diskuterer øl og fotball.

I fjor lanserte vi Mannedagen her på Spray. Her hyllet vi de mange aktivitetene som ekte menn bedriver tiden med. Nå er dagen kommet for historiens andre Mannedag, og kreativiteten blomstrer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Slik blir du mann
Da er det bare å sette i gang. Under finner du inspirasjonskilder som kan hjelpe deg å komme gjennom dagen som en ekte mann. Følg med utover dagen etter hvert som vi legger ut sakene under, titlene vil da bli klikkbare.

10 spill for ekte menn
Viktige oppfinnelser for menn
Norges ti største mannfolk
Slik trener ekte mannfolk
Ekte klær for ekte mannfolk
10 filmer for menn
10 bøker for menn

Ønskereprisen
Under fjorårets Mannedag fikk saken «En dag med øl» mange positive tilbakemeldinger. Derfor legger vi den ut nok en gang. Med tanke på at EM går for fulle hus bør det la seg gjøre å kjøre denne runden en gang til

Les saken her: En dag med øl

Stalltips til slutt: Ekte menn har selvironi

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.