RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Adventskalenderen du bør velge

Sist oppdatert:
Vi har gjort det du ikke får lov til - nemlig åpnet alle lukene på adventskalendrene og sett hva de inneholder. Hvilke kalendre som gir valuta for pengene ser du her.

(Side2): Testgruppen fikk dermed oppfylt alle barns drøm, og nå er konklusjonen klar. Vi gir deg oversikten over de kalendrene vi elsket og de vi hatet. Resultatet finner du under.

Testvinneren ble Nemis kalender, mens det var flere kalendre som passer utmerket til enkelte målgrupper. Likevel er det noen man bør styre unna - uansett hvilken målgruppe man er i.

De billige:


Rema 8 kr

Ikke spesielt godt utseende, men har helt OK sjokolade og julestemningen er der. En ok kalender med veldig standard sjokoladeluker.

Nille 10 kr
Søte julebamser på baksiden trekker opp, sjokoladen smaker litt papp. Likevel en grei kalender med standard luker.

Lisenskalendrene

Jessy 99 kr

En hestekalender rettet mot jenter som liker nettopp dette. Har vond sjokolade, er veldig lite julete og er i kvalitet dårligere enn kalendrene til Rema og Nille. Har en konkurranse på baksiden som lukene brukes til. Testens dårligste.

New Born Baby 239 kr - FOR DE MED DUKKER
Denne kalenderen fra BG leker er for de som har dukken New Born Baby. For disse er dette en perfekt investering. Julestemningen er muligens lite, men det var svært mye innhold i lukene. En god investering for de som har dukken.

Disneys Prinsesser 169 kr
Mangler en god julestemning, har standard leker i poser som man får i en fin eske. Lekene er veldig dollete, dvs. for unge jenter. Kan nok slå an i målgruppen, men koster litt mye til at det er vel anvendte penger. Har med et lite julehefte.

Witch 169 kr - FOR UNGE JENTER
Muligens den kalenderen med minst julestemning, men har et godt utseende hvor man får en pappboks å legge posene som er pent innpakket oppi. Stor variasjon på hva som er med, som trekker godt opp. En fin kalender, om enn med lite jul.

Pondus 99 kr - FOR GUTTA

En standard pondustegning på forsiden og grei julestemning. Sjokoladen er kjedelig, men morsomme sitater på innsiden. Guttene likte denne, jentene ikke. Muligens ikke så overraskende.

Nemi 119 kr - BEST I TEST
Nemikalenderen er veldig lik Ponduskalenderen, og de 20 ekstra kronene betaler du for en liten julepynt. Fine tegninger og morsom dekor. Sjokoladen er pakket inn i stilig papir og sitatene på innsiden av hver luke er godt valgt ut. Likt av begge kjønn. Pluss for at den går til 25!

Jul i Valhall 109 kr
TV 2s julekalender i år kommer med et spill og en standard kalender. Testpanelet mente det var litt vanskelig å vurdere kalenderen ettersom TV-serien ikke har startet, men virker som en god kompanjong til det som skjer på TV.

Kaptein Sabeltann 119 kr

En malebok gis med kalenderen, men her er det absolutt ingen jul. Sjokoladen er på nivå med Nille og Remas kalender og den er klart testens nest dårligste kalender. Man skal ha et barn som virkelig liker Kaptein Sabeltann for at denne er verdt å kjøpe. Legg på to øyne på terningen hvis man har noen i målgruppen.

De dyre med sjokolade

Smarties 149 kr
En stor kalender med fire forskjellige sjokolader og en leke. En fin og morsom kalender som stort sett alle i panelet var meget fornøyd med. Den koster litt, men liker man Smarties er dette kalenderen man kjøper.

Kinder 199 kr
En dyr kalender med mye sjokolade. Testpanelet synes nok den var litt dyr for det man fikk, men bedre innhold i luker var det ikke mange som mente at det fantes.

Haribo 90 kr
En koselig kalender til en hyggelig pris med greit innhold. Det er muligens ikke slik at du får den virkelig gode julestemningen av denne kalenderen, men prisen trekker opp. Innholdet er diverse Haribo-godteri.

MeisterStücke 199 kr - FOR DE GODT VOKSNE
Testens kalender for voksne. Gourmetkalender med konfektsjokolade med alkohol. Et kjedelig utseende skjulte sjokolade som man enten elsket eller hatet. Liker man alkohol og sjokolade er dette en vinner, til tross for det litt for fancy utseende. Kjøpt hos Glasmagasinet.

Heidel 49 kr
En sjokoladekalender kjøpt hos Freias utsalg i Oslo som visstnok skal være litt bedre enn de andre. En engel på front skjuler standard sjokolade i midten. Grei pris, og muligens litt bedre sjokolade enn Nille og Remas billigalternativ.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere