RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advokat skutt og drept i tingretten i København

DØDLIG SKYTEDRAMA: Tungt bevæpnet politi er tilstede etter at to menn ble skutt i Hestemøllestræde ved Rådhusplassen i København tirsdag formiddag. Den ene mannen er bekreftet død, mens den andre er kritisk skadd.
DØDLIG SKYTEDRAMA: Tungt bevæpnet politi er tilstede etter at to menn ble skutt i Hestemøllestræde ved Rådhusplassen i København tirsdag formiddag. Den ene mannen er bekreftet død, mens den andre er kritisk skadd. Foto: Simon Skipper (Scanpix Danmark/NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En advokat er drept i forbindelse med en samværssak om et barn. Barnets far er livstruende såret og fraktet til sykehus.

Skyteepisoden skjedde i 10-tiden tirsdag i forbindelse med en sak om samværsrett til et barn, ifølge sorenskriver Søren Axelsen i Københavns Byret.

Et medlem av familien som møtte i retten, er livstruende såret og fraktet til sykehus. Ifølge den danske avisen Politiken skal det være barnets far som ligger livstruende skadet på Rigshospitalet i København.

Ifølge et øyenvitne kom vedkommende seg ut av rettsbygget og lå blødende og bevisstløs utenfor lokalet.

Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann og har beslaglagt et antatt drapsvåpen, en avsagd hagle.

Det er ikke vanlig at personer blir sjekket for våpen før de kommer inn i rettssalen, med mindre det er en spesiell grunn til det.

- Vi sjekker kun dersom det er en egen risikovurdering som slår fast at det er hensiktsmessig. Det har det ikke vært i denne saken, ellers hadde vi gjort det, sier Axelsen.

Både vitner til skyteepisoden og pårørende vil bli tilbudt krisehjelp.

Skytingen fant sted i Hæstemøllestrede, ikke langt unna Rådhusplassen.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere