RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Affleck og Paltrow i kjærlighetsfilm

Som partner i Los Angeles` hippeste reklamebyrå, er Buddy (Affleck) konstant på farten. Livet smiler til ham, helt til han en desemberkveld blir værfast på grunn av en snøstorm på Chicagos O`Hare-flyplass.

Buddy er fryktløs, selvsikker og sjarmerende. Klientene forguder ham, og med et ikke akkurat ufordelaktig utseende, gjør nesten alle kvinner han møter det samme. Livet smiler til Buddy, helt til han en desmberkveld er strandet i en snøstorm på Chicagos O`Hare-flyplass.

Velger heisatur
Der møter Buddy Greg Janello (Goldwyn), som forsøker å komme hjem i tide til å feire julen sammen med sin familie, og vakre Mimi Praeger (Henstridge) som er på forretningsreise. Da Buddy via sine kontakter skaffer det eneste ledige setet på det eneste flyet som får lette, har han valget mellom å ta flyet, eller benytte sjansen til å ta en heisatur på byen. Buddy velger det siste, og gir generøst sin plass til Greg.

Neste morgen får en sjokkert Buddy vite at flyet han skulle vært på har styrtet, og for første gang i livet står mannen med alle svarene rådløs.

Hodeløs avgjørelse
Men besatt av tanken på å gjøre det rette, bestemmer Buddy seg for å oppsøke Abby (Paltrow), kona til mannen som fikk hans sete på flyet. En modig og kanskje hodeløs avgjørelse som dramatisk vil forandre livene til to mennesker som ellers aldri ville møttes.

TV 2 søndag 11. juli 2004 kl. 21.50.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere