RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aftenposten-journalist truet

Sist oppdatert:
En ironisk fotballkommentar fra en moldenser om ålesunderes fotballegenskaper førte til trusler.

Naboene i Møre og Romsdal, Aalesund og Molde, møttes til hatoppgjør på Kråmyra stadion i helgen. Kampen endte 1-1 etter at storebror Molde hadde greid å utlikne på overtid.

Men følelsene tok en smule overhånd i forbindelse med oppgjøret. Moldes stjernespiller Magne Hoset fikk drapstrusler fra sinte ålesundere før kampen. Også en journalist i Aftenposten ble truet, skriver NTB.

Aftenpostens Erlend Nesje skrev i forkant av kampen en personlig og ironisk kommentar der moldenseren Nesje skrev i humoristisk stil hva han mente om ålesunderne og fotballen deres.

– Jeg mottok mellom 30 og 40 e-poster og andre reaksjoner. Flere av dem opplevde jeg som truende, sier journalist Nesje til NTB.

– Jeg glemte at noen ålesundere ikke har sans for humor og ironi, men tar dette for hva det er. Jeg regner ikke med at det er så veldig alvorlig ment, sier han videre.

I noen av e-postene gikk det fram at avsenderen mente Nesje burde lide samme skjebne som Magne Hoset, som ble drapstruet før kampen.

Ingen av de to har politianmeldt truslene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere