*Nettavisen* Nyheter.

Aftenposten tester A996

VALLHALL (vif.no): Seersuksessen A996 dos Santos er nå å finne på Aftenposten TV. - Et bevis på at VIF TV tar gode grep og at Freddy er en popluær talk-show-vert sier Olav Mellingsæter i VIF TV til vif.no.

26.01.07 22:16

A996 dos Santos har vist seg å være et populært innslag på VIF TV, men har nå skiftet beite, og er å finne på Aftenpostens web-TV i en prøveperiode.

- VIF TV og Freddy dro i gang dette som et stunt i starten. Freddy er flink og han vokser raskt i rollen som talk show-vert. I tillegg er det mange spennende mennesker som synes det er gøy å være med i programmet, sier Mellingsæter til vif.no.

Han advarer dermed også Fredrik Skavlan om mer konkurranse.

- Problemet er dog at slike konsepter er litt mer krevende produksjoner. Det er en stor jobb å rigge en taxi til et dårlig fungerende studio, og det ligger mye arbeid i konsept, manus og regi. Når fotballsesongen nå er over, er i tillegg seertallene ikke de mest stabile for VIF TV, forklarer han.

- Det vi gjør nå er å teste eksport av innhold fra VIF TV i stille perioder. Noen episoder er prøveklut hos Aftenposten, for å se om det kan fungere hos dem. VIF TV får en del av annonsekronene, og det er med å finansiere annen produksjon for VIF TV. Derfor er det spennende å se om det fungerer godt nok til at det er verdt å satse videre på lignende løsninger.

Eksperimentering viktig
VIF TV ønsker å være i front når det gjelder egne TV-kanaler for klubber, og selv om det har blitt tatt store steg det siste året, må man fortsette utviklingen.

- Lek og eksperimentering med innholdskonsepter er uansett viktig i utviklingen av Vålerenga som innhold. TV2 har jo kun 90 minutter av en uke, og det er mye bra som kan gjøres resten av uka, forklarer han.

- Viser innholdsutviklingen seg å fungere, så sitter vi klare til å tilby TV2 storkonseptet ”Bli en fotballstjerne”. Vinneren får spilleplass i A-stallen til Vålerenga. Kjetil Rekdal tar rollen som Milde, og Harald Aabrekk blir Skagefoss, avslutter Mellingsæter spøkefullt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.