RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aftonbladet: - Det svenske folket blir tykkere

Sist oppdatert:
Schibsted-eide Aftonbladet er ute med ny helseavis. Kropp & Hälsa er en ukeavis. - Kall oss gjerne kroppsfikserte, sier redaktøren.

- Det svenske folket blir tykkere. Kropp & Hälsa vil snu den trenden. Kall oss gjerne kroppsfikserte om du vil, skriver redaktør Liselott Stålberg i det første nummeret, som er ute i dag.

Sveriges største avis Aftonbladet kommer med ukeavisen Kropp & Hälsa. Den koster fem kroner og kommer ut hver mandag. Første nummer er ute i dag. Avisen er en erstatning av Aftonbladet Hälsa.

Aftonbladet satser på mer helsestoff. Blant annet skal ukeavisen inneholde artikler basert på nettvekt-klubben Viktklubben. Det er en betalingstjeneste hos Aftonbladet.se. Hver uke skal mennesker som er medlemmer i Viktklubben fortelle til Kropp & Hälsa hvordan de har lykkes i å gå ned i vekt.

- Det er i grunnen et omgjort Hälsa der vi skriver ytterligere om holde seg sunn og ta vare på kroppen sin på best mulig måte, sier Olof Brundin, informasjonssjef på Aftonbladet til Dagens Media.

I tillegg til suksesshistorier fra vektklubben får den nye avisen reportasjer og nyheter om trening, sunnhet og oppskrifter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere