RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ager-Hanssens kupp-planer i Software Innovation

Sist oppdatert:
Den omdiskuterte finansmannen Christen Ager-Hanssen ville kaste ut Software Innovation-topp Per Kveim av sjefstolen. Nå skal de to krangle i voldgiftsdomstol i Stockholm
Det er Finansavisen som skriver dette.

Avisen skriver at tvistebeløpet mellom de to er på 50 millioner kroner. Kveim har gjentatte ganger overfor iMarkedet uttalt at pressingen fra Ager-Hanssen er grunnløs. Saken skal opp i en voldgiftsdomstol i Stockholm.

Bakgrunnen for saken er at Software Innovation i 2002 kjøpte 10 prosent av AbFo AB med rett og plikt til å kjøpe de resterende 90 prosentene for 4,5 ganger årsresultatet i 2006. Ager-Hanssen vil blåse opp resultatet for å sikre seg millioner fra Software Innovation.

Ager-Hanssen har også gått med planer om å presse ut Per Kveim av lederjobben i Software Innovation. Den omdiskuterte Ager-Hanssen ville i stedet sette inn sin mann Franco Fedeli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere