RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AGR kjøper amerikanske ingeniører

Sist oppdatert:
AGR Group og konsernsjef Sverre Skogen har inngått en avtale om å kjøpe det amerikanske ingeniørselskapet F.J. Brown & Associates Inc.
AGR gjør oppkjøpet gjennom sitt heleide datterselskap AGR Holding AS og legger 20 millioner dollar på bordet for ingeniørselskapet.

Ifølge AGR er F.J. Brown et ledende amerikansk selskap innen oppstrøms petroleumsaktiviteter. I tillegg til kjøpesummen er det inngått en bonusbetaling på 5 millioner dollar dersom visse målsetninger oppnås over en tre års periode.

Kjøpet vil bli finansiert med AGR allerede tilgjengelige midler.

Selskapet er basert i Houston og fokuserer på ingeniørtjenester for støtteaktiviteter og brønnprosjekter i Mexicogolfen og internasjonalt.

F.J. Brown venter en omsetning i 2007 på 37 millioner dollar, hvorav 50 prosent er fra aktiviteter i Mexicogolfen. Virksomheten med sine 117 ansatte vil inngå i AGR ekspansjonsplaner i Nord-, Mellom- og Sør-Amerika.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere