Aguileras hit-maskin til Bergen

I dag lander en av tidenes største hip hop produsenter i Bergen for å gjøre en eksklusiv konsert.

(iBergen.no) At en slik artist spiller på Montana bar i Bergen er nesten utenkelig. I løpet av karrieren sin har han jobbet med alt som kan krype og gå av kjente artister fra østkysten i USA. På cv`en hans finner man navn som Jay Z, Notorious B.I.G, Christina Aguilera, Nas, etc. Når han vender tilbake til USA etter konserten løper han rett i studio for å produsere den nye Janet Jackson platen. Han skal også være mannen som skal få Withney Houston tilbake på musikk-kartet.

Han er kjent for å pumpe opp stemningen på konsertene sine med verbale utbrudd. Han spiller også slik NY hip hop`erne gjorde «Back in the day». Det vil si at han lager låten mens den går. Med to platespillere hopper han frem og tilbake og lager beats etter hvert som arrangementet skal forandres.

Montana media som består av Lars Magnus Rime og Ørjan Øyre alias DJ Leca er de to som har stablet på beina denne historiske kvelden for norsk hip hop. De har ingen planer om å gå i pluss på prosjektet.

- Det er et tapsprosjekt som er verdt hver krone. Vi spiser lett havregrøt for hip hop miljøet, er Lars Magnus sin kommentar til idealistgildet.

Han går på scenen klokken ti i kveld. I mellomtiden tar iBergen.no med seg Gunnar «Gest» Greve Pettersen til Flesland for å hente DJ Premier i limousinen Withney Houston brukte i filmen Bodyguard. Mens vi glir mot sentrum skal vi få dradd ut masse sladder om verdenskjendiser samt foreta et dyptgående intervju om hip hop-kulturen og dens fødeby New York. DJ Premier har vært med fra starten og kan fortelle alt om hvordan hip hop som kunstform gikk fra slummen i NY og inn i de hippeste klubbene verden over.

Ikke gå glipp av intervjuet her på iBergen.no på fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.