Ahmadi og Norge slo Portugal

Sterk prestasjon av G17-landslaget.

Norge slo Portugal 1-0 på bortebane tirsdag.

- Vi er veldig fornøyde med denne kampen. Å slå Portugal borte er en sterk prestasjon og klinger godt. Totalt sett var det også fortjent, sier assistenttrener Morten Rønningen til fotball.no.

Seiersmålet kom to minutter før slutt da Andreas Hollingen vendte bort en spiller, gikk forbi en annen og la ballen i det lengste hjørnet.

- Det var veldig høy intensitet i kampen og vi møtte et meget godt lag. Guttene viste en fantastisk innsats. Vi viste igjen at vi kan stå imot de beste lagene både i forsvarsspillet og i det etablerte spillet.

- I 1.omgang var det vi som spilte mest og var det førende laget. Etter pause giret Portugal opp litt og vi ble hengende litt etter, men vi jobbet oss inn og var kompakte bakover. Etterhvert klarte vi også å etablere eget spill igjen og var fullt på høyde med Portugal.

Portugal - Norge 0-1 (0-0)
Estádio do Moura Atlético Clube, Moura

Tilskuere: 500

Dommer: Muno Almeida, Portugal

Gule kort: Ole Kristian Selnæs, Norge

Mål: 0-1 Andreas Hollingen (88.min)

Norge (4-3-3): Anders Gundersen - Kristoffer Haraldseid, Jonas Grønner, Jakob Glesnes (Ivar Furu 60.min), Kristoffer Haugen - Marius Lundemo (Ohi Omoijuanfo 80.min), Ole Kristian Selnæs, Martin Rønning Ovenstad - Fredrik Levorstad (Andreas Hollingen 60.min), Sharesh Ahmadi (Lars Kallevik 60.min), Veton Berisha

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.