RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AIG forliker til 1,64 milliarder

Sist oppdatert:
Den skandalerammede amerikanske forsikringsgiganten AIG har gått med på å betale 1,64 milliarder dollar for å forlike anklager om svindel, regnskapsfusk og budfiksing. Det er rekord i USA. Les mer her:
Verdens største forsikringsselskap målt i markedsverdi, American International Group (AIG) gikk torsdag kveld med på å betale amerikanske myndigheter hele 1,64 milliarder dollar for å forlike anklager om svindel, regnskapsfusk og budfiksing. Dette er det største forliket amerikanske reguleringsmyndigheter noen sinne har fått til med et enkelt selskap noen sinne.

Forliket med blant annet statsadvokaten Eliot Spitzer kom etter lang tids etterforskning, og var forventet melder Reuters.

Men utbetalingen stopper ikke etterforskningen av selskapets tidligere toppsjef, Maurice "Hank" Greenberg, og selskapets finansdirektør som i fjor vår måtte gå fra selskapet etter at begge hadde blånektet for å ha gjort noe galt.

- AIG er i dag et bedre selskap etter alt vi har vært gjennom, sier Martin Sullivan til Reuters. Han har tatt over som toppsjef i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere