Air France opplyste torsdag at to ansatte var blant de 50 omkomne som er funnet drivende i Atlanterhavet. Så langt er elleve omkomne identifisert, deriblant flykaptein Marc Dubois og flyvert Lucas Gagliano.

228 mennesker var om bord på Air France 447-flyet da det uten forvarsel styrtet i Atlanterhavet på vei fra Rio de Janeiro til Paris 1. juni.

Deltok i farens begravelse
Den brasilianske flyverten Lucas Gagliano ble gravlagt på Sao Joao Batista-gravlunden i Botafogo i Rio de Janeiro torsdag. Om lag hundre mennesker deltok på begravelsen, melder Herald Sun.

Den brasilianske 28-åringen bodde og jobbet i Frankrike. Gagliano hadde vært i Brasil for å delta i farens begravelse, som døde 15 dager før den fatale flyulykken, men omkom selv på vei tilbake til Frankrike.

Les også: Flyekspert: – Jeg stusser litt på dette

Årsaken til flyulykken er ennå ukjent, men den franske havarikommisjonen opplyste torsdag at de vil utstede sin første årsaksrapport 2. juli.

Søker etter svarte bokser
Det foregår også et intens søk etter flyets ferdskrivere, også kalt svarte bokser, som ligger på bunnen av Atlanterhavet. Boksene avgir et signal hvert sekund i 30 dager etter havariet, og letemannskaper har knapt en uke på seg før dette signalet forsvinner for godt.

De svarte boksene kan trolig bidra med flere konkrete svar på hva som forårsaket den fatale ulykken. Én av de foreløpige teoriene er at defekte hastighetsmålere resulterte i at pilotene mistet kontrollen over flyet. Hastighetsmålerne kan ha vist feil hastighet, noe som kan ha ført til at flyet hadde for stor hastighet i forhold til vær og andre forhold.

Gikk i oppløsning
Skader på de omkomne og vrakrester underbygger teorien om at Airbus A330-maskinen gikk i oppløsning i luften. De omkomne hadde ingen brannskader, noe som trolig utelukker brann eller eksplosjon om bord i flyet.