RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aker Kværner jekker ned kontrakt-forventninger (Ny)

Sist oppdatert:
Aker Kværners Geir Arne Drangeid jekker ned forventningen til en kjempekontrakt på et LNG-anlegg i Italia. - Vi er ikke sikre på om det en noe prosjekt engang, sier Drangeid til iMarkedet
Det var bransjeavisen Upstream som meldte at Aker Kværner ligger an til å vinne en EPC-kontrakt på et mottaks- og regassifiseringsanlegg for LNG-gass utenfor kysten av Italia.

Upstream viste til en bransjekilde.

Kunden er Italias eldste gass-selskap Edison Gas. Kontrakten har en estimert verdi på 500 millioner dollar og ventes tildelt i februar, skriver Upstream.

Edison har tidligere shortlistet både Aker Kværner og Bouygues Offshore, spekuleres det. Likevel toner Aker Kværner-ledelsen ned forventningen til kontrakten.

- Vi går til en hver tid etter forskjellige muligheter. Vi er ikke sikre på om det er noe prosjekt engang, sier Drangeid.

Han påpeker imidlertid at endringene i forutsetningen kan endres svært fort, slik at dette kan bli et større prosjekt Aker Kværner vil legge inn anbud på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere