RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aker Kværner jobber med refinansiering

Sist oppdatert:
Aker Kværners Geir Arne Drangeid sier selskapet er i en tidlig fase med refinansieringen av et storlån. Dette er bakgrunnen for helgens spekulasjoner
Les også:

Må kommentere deling av Aker Kværner

Det var lørdag at Finansavisen skrev om at Aker Kværner jobbet med en løsning for å dele selskapet opp i tre børsnoterte enheter.

Mandag opplyser Aker Kværner at selskapet skal innen utgangen av 2004 nedbetale et lån på i overkant av tre milliarder kroner. I denne forbindelse vurderer konsernet forskjellige modeller for refinansiering.

Aker Kværners informasjonsdirektør Geir Arne Drangeid opplyser til iMarkedet at selskapet ennå er tidlig i prosessen. Aker Kværner vil først senere i år informere nærmere om arbeidet når alternativene er nærmere kartlagt og behandlet.

- Vi er i en prosess med tilbakebetaling av lånet. I den forbindelse jobber vi med alternativer, sier Drangeid til iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere