RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aker Kværner konkurrerer om LNG-kontrakt

Sist oppdatert:
Aker Kværner er et av to selskaper som er i igjen i konkurransen om å bygge det amerikanske oljeselskapet Occidentals planlagte importterminal for LNG på kysten av Texas
Ifølge Upstream så er Aker Kværner og en konsortium bestående av Technigaz, Technip og KBR de to grupperingene som er igjen i kampen om den store kontrakten.

Anbudene skal være inn i midten av februar på kontrakten. EPC-kontrakten er ventet tildelt en gang i andre kvartal 2006. Kontrakte omfatter ingeniør, innkjøps og byggearbeidene for importanlegget som skal ha en kapasitet på 1 milliard kubikkfot naturgass pr. dag.

En tredje utfordrer, CB&I skal ha valgt å droppe anbudet, for å konsentrere seg om den enda større kontrakten for ExxonMobils terminal som skal bygges ved Port Arthur i Texas. Occidentals importterminal skal bygges ved Corpus Christie på Texas-kysten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere