RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aker Kværner nær Equatorial-forlik

Sist oppdatert:
Aker Kværner og Kjell Ingen Røkke forhandler nå med gruveselskapet Equatorial om et forlik på erstatningdommen på 1,1 milliarder kroner etter å ha forlenget fristen
Ifølge Dagens Næringsliv skal et forlik rundt erstatningen være nært forestående. Kjell Inge Røkkes advokat Øyvind Eriksen fra BA-HR dro i går til New York, hvor forhandlingene pågår.

Eriksen var ifølge DN igår trolig på vei til de pågående forliksforhandlingene mellom Aker Kværner og det australske gruveselskapet Equatorial.

Partene har allerede hatt to forhandlingsrunder i London uten å lykkes, og fristen for å komme til en enighet gikk opprinnelig ut igår, men fristen skal ha blitt forlenget med fire dager.

Kommer ikke partene frem til et forlik, må Aker Kværner umiddelbart skaffe til veie en bankgaranti på 1,1 milliarder kroner for å gå i gang ned ankeprosessen.

Equatorials advokat bekrefter overfor avisen at forliksforhandlingene fortsetter frem til fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere