RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aker Kværner påbegynner Dalia-kontrakt

Sist oppdatert:
Aker Kværner har fått beskjed av operatøren på Dalia-feltet utenfor Angola, om å påbegynne arbeidet med produksjonssystemet, men Kjell Inge Røkke har ikke en undertegnet kontrakten ennå
Ifølge Aker Kværner fortsetter forhandlingene mellom partene og Aker Kværner forventer at endelig kontrakt vil bli undertegnet innen en måned.

Tidligere denne uken Skrev Dagens næringsliv at kontrakten var liek rundt hjørne. verdien på kontrakten ligger i området 1,8 til 2,1 milliarder kroner.

Aker Kværner har hatt ansvaret for forprosjektet til Dalia, og det har vært ventet at konsernet også skulle bli tildelt hovedkontrakten.

Produksjonssystemet som skal installeres på om lag 1500 meters vanndyp er omfattende. Aker Kværner antar at konsernets leveranser vil omfatte brønnhoder og ventiltrær og diverse annet undervannsutstyr. I tillegg vil Aker Kværner antakelig være involvert i service og vedlikehold av utstyret for en periode, melder Aker Kværner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere