RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksjedryss for VG-topp

Sist oppdatert:
Torry Pedersen i VG kan putte en pen gevinst etter å ha fått opsjoner i norges største mediekonsern.
Administrerende direktør i VG Multimedia, Torry Pedersen, kan innkassere 388.837,5 koner etter å ha fått tildelt opsjoner i Schibsted.

Ifølge en børsmelding har administrerende direktør i VG Multimedia AS, Torry Pedersen, innløst 3.750 opsjoner i Schibsted. Innløsningen er i henhold til Schibsteds rullerende opsjonsprogram for nøkkelpersoner og opsjonene ble tildelt i 2004 med innløsningskurs 120 kroner per aksje.

Schibsted har i forbindelse med innløsningen av Torry Pedersens opsjoner solgt ham 3.750 egne aksjer til innløsningskurs. Pedersen solgte aksjene videre i markedet til en snittkurs på 223,69. Etter salget er Schibsteds beholdning av egne aksjer 2.369.872.

Torry Pedersen er ikke lengre en del av Schibsteds opsjonsprogram og har derfor ingen reinvesteringsplikt. Etter innløsningen har Torry Pedersen ingen opsjoner i Schibsted aksjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere