RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksjene falt etter rykter om Coldplay-brudd

Sist oppdatert:
Aksjene i plateselskapet EMI falt torsdag etter at ryktene om at Coldplay skulle oppløses.
Til tross for at ryktene om at den engelske gruppa skulle oppløses ble heftig tilbakevist av en talsmann for plateselskapet, falt kursen med 1,58 prosent torsdag.
Selskapet har også The Rolling Stones, Kylie Minogue og Paul McCartney i stallen, men Coldplay har de siste årene vært en gullkalv med over 20 millioner solgte album.

Årsaken til at ryktene oppsto var en uttalelse fra vokalist Chris Martin under utdelingen av Brit Awards onsdag.

– Dere vil ikke se oss igjen på en slik begivenhet på mange, mange år.

Uttalelsen ble satt i forbindelse med at bandet, som er på verdensturné fram til sommeren, har hatt et svært tett program siden gjennombruddet i 2000. I løpet av april venter også Chris Martin sitt barn nummer to med skuespilleren Gwyneth Paltrow, noe som ytterligere skapte et uriktig fundament for ryktene.

– De går definitivt ikke fra hverandre. De skal turnere til juli da deres 16 måneder lange X&Y-verdensturne avsluttes i Japan. Deretter skal de han en velfortjent pause før de begynner å arbeide med nytt materiale, sa talsmannen for plateselskapet.

©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere