RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksjonærforeningen og AksjeNorge går sammen

Sist oppdatert:
Aksjonærforeningen i Norge og stiftelsen AksjeNorge har innledet et tett samarbeid for å øke folks interesse for aksjemarkedet. Les mer her
Aksjonærforeningen i Norge og stiftelsen AksjeNorge har innledet et tett samarbeid for å øke folks interesse for aksjemarkedet.

- Sammen ønsker vi å stimulere nordmenn til å bli aktive aksje- og fondsparere, og vi vil fortsette det arbeidet som er påbegynt for å skape et aktivt, privat eierskap basert på prinsippene for god selskapsledelse og eierstyring, heter det i en melding fra de to organisasjonene.

AksjeNorge og Aksjonærforeningen vil ha en felles administrasjon der John Peter Tollefsen vil lede begge virksomhetene. Han har i over 10 år ledet AksjeNorge og har tidligere sittet i styret i Aksjonærforeningen. De to virksomhetenes egenart og identitet vil bestå, men gjennom en felles administrasjon vil ressursene kunne bli utnyttet bedre til beste for begge.

- Dette er en utvikling vi har sett i en rekke land, og vi synes tiden nå er inne til å samle ressursene til beste for aksjonærer, aksjemarkedet og norsk næringsliv, sier Tor Andersen, styreleder i AksjeNorge.

Adm. direktør Glenn Haglund i Aksjonærforeningen slutter og begynner i ny jobb som direktør for Private banking og Kapitalforvaltning i Islandsbanki Luxembourg. Styreleder i Aksjonærforeningen, Hans Gotfred Wang uttaler at foreningens styre er meget godt fornøyd med den jobb Glenn Haglund har gjort med å lede foreningen i denne integrasjonsprosessen, heter det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere