RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksjonærlistene åpnes

Sist oppdatert:
Oslo Børs og Manamind åpner aksjonærlistene for realtidskundene til Oslo Børs. Sjekk saken her
I en melding skriver Oslo Børs Informasjon AS og Manamind AS at de fra 1. januar 2006 vil tilby et nytt produkt med oversikt over de 20 største aksjonærer i børsnoterte og unoterte selskaper (Top20).

- Fra årsskiftet planlegges det at alle som abonnerer på 'realtidsinformasjon for profesjonelle' fra Oslo Børs skal få tilgang til oppdatert informasjon om Top20 hver onsdag morgen gjennom sin distributør. Informasjonen vil inkludere alle handler oppgjort i VPS fredagen før, heter det i en melding.

I tillegg til at Top20 vil omfatte de aller fleste selskaper notert på Oslo Børs, vil de 20 største aksjonærene i selskaper i toppsegmentet i det norske OTC-markedet også gjøres tilgjengelig. Dette forutsetter imidlertid at den aktuelle distributøren av markedsdata fra Oslo Børs velger å tilby dette.

- Dette er informasjon som vi har registrert stor interesse for i investormiljøene i inn- og utland, og som vi nå er svært glade for å kunne tilby. Når vi nå gjør denne informasjonen mer tilgjengelig, vil dette bidra til å styrke vår posisjon som et av de mest åpne og gjennomlyste verdipapirmarkeder i verden, skriver Oddleif Hatlem, adm. direktør i OBI, i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere