RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksjonæropprør i Sense

Sist oppdatert:
En rekke aksjonærer skal være sterkt misfornøyd med utviklingen i selskapet, og ønsker å avsette både styreformann Øyvind Asbø og adm. direktør Bjørn Erik Reinseth (bildet)
Det skriver Finansavisen torsdag.

Etter det avisen er kjent med jobber en rekke aksjonærer med å tromme sammen en ekstraordinær generalforsamling for å kaste både styreformann og adm. direktør.

- Aksjen har falt nesten 50 prosent siden det positive vedtaket fra Post- og Teletilsynet (PT) kom i slutten av oktober. Børsmarkedet har riktignok ikke vært det beste, men utviklingen i kundemassen og resultatene viser at selskapet ikke har lykkes, sier en aksjonær til avisen.

Telenor har anket vedtaket i PT.

- Vi har ikke råd til å ha folk i ledelsen som ikke evner å levere og som ikke er på hugget. Mismanagement, sier aksjonærene.

Sense mistet 33.000 abonnnenter i fjerde kvartal og nesten 80.000 i 2002. Små konkurrenter som Chess og You kan vise til sterkt vekst. Aksjonærene mener blant annet at selskapets annonsestrategi er feilslått.

Styreformann Øyvind Aasbø sier til Finansavisen at han ikke er kjent med noe opprør.

- Nå får vi se i første omgang om de klarer å bli mange nok til å nå 10 prosent, sier Aasbø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere