RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksla-drapet: To nye uker i isolasjon for drapssiktet

Ålesund (NTB): Den 23 år gamle mannen som er siktet for å ha drept Anja Weløy Aarseth (21) i Ålesund i august, fikk fredag forlenget sin isolasjonsperiode med to uker.

Sunnmøre tingrett ga dermed politiet medhold i begjæringen om at ytterligere to uker av den åtte uker lange varetektsfengslingen som ble påbegynt 6. september skal være i isolasjon.

- Han har samtykket til forlenget isolasjon, slik at fengslingsmøtet var en ren kontorforretning, sier politiadvokat Yngve Skovly i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Mannen ble varetektsfengslet etter å ha tilstått å ha tatt livet av den 21 år gamle studenten på byfjellet Aksla onsdag 28. august. Han er tidligere dømt for grove volds- og drapstrusler.

I januar i år ble 23-åringen dømt til 21 dagers fengsel for å ha truet to politimenn. Han ble også dømt til 90 dagers fengsel i Romsdal tingrett i september i fjor for en rekke lovbrudd.

Den siktede har forklart seg om sine bevegelser i avhør. Skovly sier at politiet ønsker isolasjonen forlenget for å gå gjennom disse forklaringene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere