Aktiv dag for kronprinsparet

Mandal (NTB): Siste dag av fylkesturen i Vest-Agder blir det dans, 4H-utflukt og besøk blant svært aktive eldre for kronprinsparet.

19.09.13 09:59

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit gikk i land ved det nye kulturhuset Buen i Mandal og hilste folket før de satte seg i kortesjen. Første stopp er Marnardal kommune, der ikke mindre enn 400 barn skal synge for dem i Kulturaulaen. På programmet står blant annet fellesdans der kronprinsparet skal få svinge seg med ungdomsskoleelever. Før de forlater kommunen skal de innom 4H sin stand der de skal inviteres til å delta ved tilberedning av bålmat.

Siste besøk for denne gang avlegges i Songdalen kommune, der frivillige i alderen 70 til 85 år har nedlagt opp mot 50.000 dugnadstimer for å få gjenskapt og restaurert Porsmyr bygdetun, opprinnelig en gammel gård, nå museum.

Det blir flere spaserturer også torsdag, og etter at fylkesturen er over, drar kronprinsparet direkte til neste oppdrag. I kronprinsessens hjemby, Kristiansand, skal de begge være til stede ved åpningen av Grønt Senter på ettermiddagen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.