RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aktiv refinansierer for videre vekst

Sist oppdatert:
Aktiv Kapital har nå fått på plass en rullerende kredittfasilitet med en ramme på hele 1,4 milliarder kroner, 750 millioner av rammen kan brukes til nye investeringer
Det går frem av en melding fra selskapet.

Det er et banksyndikat bestående av HSH Nordbank, Den norske Bank, SEB-Merchant Banking og Barclays Bank som stpr bak fasiliteten.

Av rammen på 1,4 milliarder kroner vil 750 millioner kroner trekkes opp i første omgang. Beløpet vil gå til å refinansiere konsernets eksisterende rentebærende pantegjeld relatert til eksisterende porteføljer og AFT.

Refinansieringen omfatter ikke konsernets porteføljer i det deleide finske datterselskapet C&A Finland Oy og finansieringen av Crystal Production ASA.

I tillegg til refinansieringen gir finansieringsrammen sammen med øvrige likviditetsressurser mulighet for ytterligere investeringer i størrelsesorden 750 millioner kroner.

Låneavtalen har en total løpetid på 3 år, mens trekk under Fasiliteten vil ha en avdragsprofil på 5 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere